Friday, 22 April 2016
writer of the end of history book?
1: writer of the end of history book?
Ans: francis fukuyama(1992)
2: which country is called d land of white elephant?
Ans: thailand
3: in 14 points of Quaid it was discused to seperate sindh from?
Ans: Mumbai (was province at that time)
4: when did Hazrat Khalid Bin Waleed accepted Islam?
Ans: 628 AD. Treaty of hudabia. 6 Hijri.
5: 1st governor general of Pakistan?
Ans: Muhammad Ali Jinnah (15 august 1947 to 11 September 1948)
6: verses of first revelation was delivered in?
Ans: Hira cave
7: capital of argentina?
Ans: Buenos aires(also d largest city)
8: which countary is in d west ov iran but was not included in iran opsition?
Ans: Azerbaijan.
9: two equal and perpendicular lines make four blocks.
These blocks are called?
Ans: Square.
11: Safiullah was the laqab of?
Ans: Hazrat Adam(A.S)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment