Sunday, 1 May 2016

verbal intellgnce 90



138.Zulfiqar Ali Bhutto became prime minister on which date?
Ans: 14 August 1973
139.Quran pak ka subse phly urdu tarjma kisne kia tha?
Ans: Rafiuddin Dehlwi.
140.India became nuclear power in?
Ans: (18 may 1974 at Rajhistan).
141.Which famous personality died in 1951?
Ans: liaqat Ali khan
142.Which country firstly accepted Pakistan an independent state?
Ans: Iran.
143.When did Presdient Musharraf take presidency?
Ans: 2001
144. Pak mega city?
Ans: Karachi.
145.US presidency is of ___ years?
Ans: 8 Years
146.Governor of gilgit is?
Ans: M.Berjees Tahir
147. _____ is president of azad kashmir?
Ans: Sadar Yaqoob.
148.f(x)= cos is whch type of function?
Ans: Functional.

No comments:

Post a Comment