Sunday, 1 May 2016

verbal intelegnce 88



Ans: Foreign secretaries of 7 different countries
127. 1945-46 k election kon jeeta?
Ans: congress got 59 seats. Out of 102.
128.Total seat of national assembly?
Ans: 342.
129.khandak ki gheraiii
Ans: 16 feet or 15 feet not confirm.
131.cotx ki integration
Ans: ln|sinx+c|
132.3+6i ka conjugate?
Ans: 3-6i
133.WTO stands for?
Ans: World Trade Organization.
134. How many non-permanent members of Security Council?
Ans: 3 members
135.First hadith book name?
Ans: Sahi Bukhari
136.Highest Military award of Pakistan?
Ans: Nishan e Haider.
137.Pakistan tested Nuclear Missiles in which date?
Ans: 28 May at chagai Balochistan.

No comments:

Post a Comment