Sunday, 1 May 2016

verbal intellegnce 86



Ans. Trogh sirilanka
116. Who won the 2012 t20 cricket worl cup?
Ans: west indies
117.pak iran gas pipeline ko kea khtay hain
Ans) IPI(Iran Pakistan India Gas Pipe Line) or Peace pipe line.
118.1st elected pm of paKISTAN?
Ans: Liquait ali khan
119.sb sa phla ks ghulam sahabi na islam kabool kea
Ans: Hazrat zahid bin haris.
120.Cos(90-x) equals?
Ans: Sinx
121.sides of a parallelogram are
Ans: 4 Sides
122. Rome was defeated by muslims in _____
Ans: In the battle of yarmak in 636.
123.Angels adjacent to each other are ____
Ans: Adjacent angle
124.how many hafiz's died in battel of uhod?
Ans: 70
125.Quran pak urdu me sabse phly kisny likha?
Ans: Shah Rafiuddin Dehlwi.
126.SAARC ka idea kis na dea tha

No comments:

Post a Comment