Sunday, 1 May 2016

verbal intellegnce 84



Ans) Fat man

106.Pilot who dropped Atom bomb on Hiroshima?
Ans) Jr Tibet
107. What is longitude?
Ans: (shown as a vertical line) is the angular distance, in degrees, minutes, and seconds, of a point east or west of the Prime (Greenwich) Meridian. Lines of longitude are often referred to as meridians)
108. Japan is having how many major industrial areas?
Ans: 3
109. 2013 noble prize winners?
Ans: OPCW
110. Biggest country of Africa?
Ans: Algeria
111.Russia is included in which continent?
Ans) both Asia and Europe
112.Famous desert of Pakistan?
Ans) Thar (Sindh 17 Larges desert of the world)
113.Camel name of Hazrat Muhammad(PBUH) during migration?
Ans) Al kaswa
114.Hazrat Muhammad(PBUH) worked as labor in building which mosque?
Ans) masjid nabvi may be quba
115.Hazrat Adam was thrown in which country?

No comments:

Post a Comment