Sunday, 1 May 2016

verbal intellence 82



Ans: November 1927.
96. Reforms should be introduced in NWFP and _______ ?
(According to quad’s 14 points)
Ans: Sindh
97. According to Gov. of India act 1935 the India was to be a ____state?
Ans: Fedral State.
98. According to Gov. of India act 1935 the India was to be a ____state?
Ans: Federated Domain.
99. Meaning of MIRTH?
Ans: Gladness
100. Who was the first chief of PAF?
Ans: 15 August 1947 to February 17, 1949.  
101. last gov. general of INDIA ?
Ans: Warren Hastings.
102.FIrst PM of India?
Ans: Jawaharlal Nehru.
103 How many doors khana kaba have??
Ans) 25 main name subalsalam
104.Largest producer of Quartz on commercial basis?
Ans) Brazil
105Name of the atomb bomb which was thrown on Nagasaki?

No comments:

Post a Comment