When UNO established?
28. When UNO established?
Ans: October 24 1945. And Headquarter is located At New York City.
29. Which agreement was done after ghazwa e khandaq...n who gave idea of digging trench
Ans: Salman Faris.
30.when did kofianaan became sectrey general of uno?
Ans: 1997 january to December 2006.
31. who is the governor of Punjab?
Ans: Malik Muhammad Rafique Rajwana.
32. what is the other name of senate n it was given in which constitution.
Ans: Higher House.
Date: 17-11-2014
33. where is zohab located?
Ans: in Balochistan.
34. Mawakhat E Madina was setteled b/w?
Ans: muhajrin&ansars
35. war of hudaibiya was held in?
Ans: 620 C.E in Makkah
36. when did abujahl died?
Ans: March 17 624 A.D
37. |sin¤=? (|=integral , ¤=theta)
Ans: cos¤
38. d/dx ln{x2-5x+6}
Ans: 1/x2-5x+6
39. longest railway line of Pak?
Ans: from karachi to peshawar
40. reason for d war of 1857?
Ans: diverse political, economic, military, religious and social problems.
41. which countaryovasia become nuclear power in 1974?
Ans: India(18 may 1974 at Rajhistan)
42. KaleemUllah was the laqabov?
Ans: HazratMoosa(A.S)
43. when did Pak become nuclear power?
Ans: 28 May 1998 at chaghi at balochistan.
44. First Masjid ever built by Hazrat Muhammad(SAW)?
Ans: Masjid E Nabwi (Yasrab , Madina).
Subscribe to:
Posts (Atom)
No comments:
Post a Comment