Friday, 22 April 2016
caption of Pakistan women cricket team
16: caption of Pakistan women cricket team?
Ans: sanamir
17: finance minister of Pak?
Ans: IshaqDar (June 07,2013)
18: Smallest dam ov Pak?
Ans: Jawadam(Dhalla,Rawalpindi,1994) capacity is 1,938,000 m3
19: old name of Makkah?
Ans: Bakkah
20. Who is the writer of following books?
a) end of history Francis Fukuyama
b) causes of Indian revolt. Sir Syed Ahmad Khan.
21. Who made 1956 constitution and date?
Ans: 29 February. And Made by Kanonsaz Assembly.
22.1973 constitution date?
Ans: Created 19 April 1973
Ratified 14 August 1973.
Location Islamabad.
23.HAZRAT BILAL (R.A) tribe.
Ans: Habshi.
24.allamaiqbalnykhutbakahadiyaaur name kyatha....ans..Allahbaadadress
Ans: Hutba e Aalla Abad. 1930.
25. Who give first Azan?
Ans: Hazrat Bilal RA.
26. Mathematic integration questions, average questions and equation of circle questions
Ans:
27. English prepositions.
Ans:
28. When UNO established?
Ans: October 24 1945. And Headquarter is located At New York City.
29. Which agreement was done after ghazwa e khandaq...n who gave idea of digging trench
Ans: Salman Faris.
30.when did kofianaan became sectrey general of uno?
Ans: 1997 january to December 2006.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment