Friday, 22 April 2016
First Olympics when and where
72 First Olympics when and where?
Ans: Greece 1876.
73 finance minister?
Ans: ishaq dar.
74 hazoor saw ne kis jang m hisa ni liya?
Ans: Ghazw e Tabook
75 First martial law.
Ans: Gen Ayub khan 7 oct 1958.
76 dhondny walon ko dunia b nai daity hain...ye sher knci book m hai?
Ans:
77 abu sufiyan ne knci jang k baad islam qabol kiya?
Ans: After 8 Hijri conquest of Mecca.
78 wifes of Hazrat Muhammad (SAW)?
Ans: 11 or 12 not confirm
79 Age of Hazrat Muhammad (SAW) in Ghazw e Badar?
Ans:
80 Masjid Nabwi is located in?
Ans: Yasrab , Madinah
81 computer research laboratory was established in year?
Ans: 1997 by Andrew Blake
82 Iraq was conquered in the era of?
Ans: Hazrat Umer (R.A)
83 India got liberty on?
Ans: 15th august 1947
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment