Friday, 22 April 2016
European Union consist of how many countries
1)European Union consist of how many countries?
Ans:28
2)First governer general of india?
Ans: Rajagopalachari
3)Bangladesh is the land of?
Ans: Rivers OR water
4)Dark continent is?
Ans: Africa
5)Secretary general of UNO?
Ans: Banky mon of south korea
6)Currency of japan?
Ans: Japanese yen
7)First Atomic bomb was made by?
Ans:
8) Permanent members of UNO?
Ans: 5 and total is 15.
9) City of temple?
Ans:
10)Land of rising sun?
Ans: japan
11)IMF was found in the year?
Ans: December 27, 1945, Bretton Woods, New Hampshire, United States
12)Members of NATO?
Ans: 28
13)WTO?
Ans: World trade organization. 1 January 1995.
14) Official language of brazil?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment