Friday, 22 April 2016
Portuguese
Ans: Portuguese
15) Capital of Algeria?
Ans: Algiers
16) Alaku or Halaku not confirm attacked bangolia in the year?
Ans:
17)The book PRIDE AND PREJUDICE was written by?
Ans: Jane Austen, first published in 1813.
18) Instrument used to measure earthquake?
Ans: seismograph
19)Treaty of varssales was signed in year?
Ans:
20)Capital of liberia?
Ans: Libiers
21)Largest river of the world?
Ans: Nile
22)Alaska was sold to USA by?
Ans: 7.2 Million dollar on 30 march 1867
23)Old name of Istanbol?
Ans: kustantonia
24)Bosnia took independence from?
Ans:
25)Hitler entered in russia in?
Ans:
26)First oil digging started in the year?
Ans:
27)Symbol of world wild life?
Ans:
28)National flower of italy?
Ans: lily
Labels:
Portuguese
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment