Friday, 22 April 2016
what is the name of commission which was responsible
36. what is the name of commission which was responsible 4 making boundaries btw pak and India?
Ans: Red Cliff.
37. what is name of ruler of Kashmir at time of independence?
Ans:
38. who is called jamiya.t-ul-quran?
Ans: Hazrat Usman.
39. what is the strength of Muslims in battle of uhad?
Ans: 1000.
40.who is called first Maouzin in Islam?
Ans: Hazrat Bilal RA.
41. second name of Lahore resolution?
Ans: Resolution of Pakistan. 1940 at Lahore.
42. date of formation of muslim league?
Ans: 30 December 1906.
43. first president of all India Muslim league?
Ans: Sir Sultan Muhammad Shah.
44. major source of Pakistan electricity generation?
Ans: Hydral Power.
45. roh ullah title was given to whom?
Ans: Hazrat ISA. AS.
46. when did hazrat khalid bin waleed accepted islam?
Ans: 6 Hijri. 628 AD.
47. literal meaning of (ansar)?
Ans: Supporters.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment