Sunday, 1 May 2016

verba l intel;legnce 74



43.First ayat reveling frm which surah?
Ans: Surah e Khalaq.
44.pakistan nuclear power kab bna?
Ans:1998. 28 May.
45.hazrat noah a.s ki ship kahan utri?
Ans: Turkey.
46.sb se pehla kibala kon sa tha?
Ans: Bait ul mukadas.
47.2nd world war ke commandent ka nam?
Ans: J H Robert.
48.Fifa world cup 2010 kn jeeta?
Ans:Spain.
49.united states ka sb se bra idra?
Ans: Salvatioln army.
50.istunbul ka purana naam?
Ans: bzyantion constantinople
51.baitul maqadis ka 2nd name?
Ans. Masjid aqsa
52.k2 ki onchi feet main?
Ans: K2 height in feet 28251feet.
53.pakistan k first persident?
Ans: Maj General Sikandar Mirza.

No comments:

Post a Comment