Sunday, 1 May 2016

verba lintelelgnce 72



33. Abu jahil kis jang nmain mara? And born date?
Ans: Ghazw e badar.
Born at 556 AD.  Died March 17 624 A.D.
34. where is khanpur?
Ans: Near with Rahim Yar khan punjab.
35. capital of england?
Ans: London.
36.Capital of Australia?
Ans: Cambera.
37. capital of nepal?
Ans: Katmando.
38.2016 olympic kis country me hoga?
Ans: Brazil.
39.one-one function is also called?
Ans: onto function.
40.population ka mutabik pakistan kis num. pa ataa hyy?
Ans: 06 number.
41.mojuda cheif justice?
Ans: Wajeeha uddin.
42. First naval staff chief?

No comments:

Post a Comment