Sunday, 1 May 2016

verbal intelleg66



1) Badar kx chz k name ha?
Ans) badar is name of well.
2) Hazrat hajira was the mother of?
Ans) Ismael.
3) Jab presedent nae hta to mulk kn chalata ha?
Ans)chairman senate
4)Gazwa e khandak ma khank ki lambaie?
Ans)10 km length 6miles.
5) Kleemullah kx k laqab tha?
Ans) Hazrat musa.
6)1st largest dam in Pakistan?
Ans) Tarbala dam.
7) Which year is called grief year in islam?
Ans. An Year in which Wife Hazrat Khadeeja RA and Uncle of The Holy Prophet PBUH died(10 Hijri).
8) Ayub khan imposed marshal law in year?
Ans) 7 October 1958.
9) Quaid azam 14 point ki date?
Ans)1929.
10) Makka was conquered by holy prophet PBUH in?
Ans) 8 Hijri.

No comments:

Post a Comment