Sunday, 1 May 2016

verbal intellegnce 68



11) capital of Kenya?
Ans. Nairabi.
12.Sons of Hazrat Adam (a.s) ?
Ans) hazrat adam k 3 son thay.
13.MAO high school ali ghar given the status of college in?
Ans. 1887.
14.3rd round table conference?
Ans. 1932.
15.What is the rate of zaqat?
Ans: 2.5
16.First Army chief of Pakistan?
Ans: Sir Frank Mesrry.
17.Objective resolution of pakistan was passed in?
Ans: 1940 (23 march).
18.Current Chief justs of pakistan?
Ans: Wajeeh uddin.
19.largest desert of the world?
Ans: Sahara in South Africa.
20. Who give the name to world war?
Ans:
21. Largest airport of the world?
Ans: Saudia Arabia. (king abdullah airport).

No comments:

Post a Comment