Sunday, 1 May 2016

verbal intellegnce 76



64. Madina ka purana naam?
Ans: Yasrub.
65.hazrat Muhammad SAW was military ruler for how mANY years?
Ans: 10.
66.what is 38 degree parallel, through which region it passes?
Ans: circle of latitude that is 38 degrees north/ south of earths equitorial plane, seperates north and south korea war of 1950
67. Holy Prophet lead how many wars?
Ans: 28 wars
68.cold war ko kis theory ka naam dya gya hai?
Ans: Dont know
69.'tsunami' kis language ka word hai?
Ans: Japan
70.rising sun kis country ko khty hen ?
Ans: Japan
71. Length and width of Ghazw e handak?
Ans: 10km long 22feet wide and 16 feet depth.
72.khandaq khodnay ka idea kis ny diya tha?
Ans: Hazrat suleman Farsi (R.A)
73.rcd ka new name (ECO) hy.ECO stand for Economic
Ans: Cooperation Organization .
74.First wife of Hazrat Muhammad SAW?

No comments:

Post a Comment