Sunday, 1 May 2016

verbal intellegnce 78



Ans: Hazrat Khadija.

75.liqut ali khan born?
Ans: 1 october 1885.
76.Speaker name?
Ans
: Murtaza jawad now a days.
77.border of pakistan and iran name?
Ans: Tatfan lilne.
78.hazrat muhammad ko naboat kb mile
Ans: Age of 4o year.
79.cripps mission?
Ans: 30 March 1942
80.lucknow pact date?
Ans: December 1916.
81. First constitutional conference date?
Ans: 23 March 1956.
82.Capital of TAJIKISTAN is?
Ans: Dushanab.
83.Curency of malaysia is?
Ans: Ringgit.
84 .Chairman (Speaker like) of senate of Pakistan is?
Ans: Raza Rabani.

No comments:

Post a Comment